Waar kan je 'Beter voor iedereen' producten kopen?

Ons varkensvlees en onze eieren vind je in de rekken van Delhaize. Meer nog: deze keten biedt hun private label-varkensvlees met ons kwaliteitslabel aan. Dit zonder de prijs te verhogen. Zo is het voor iedereen mogelijk om via het eten van varkensvlees een substantieel verschil te maken in zijn omega 3-profiel. Klik hier om een winkel in je buurt te zoeken.

Ook in de hoevewinkel van Kris Casier (HFA-lid) vind je vriesvers HFA-varkensvlees. Daar kan je bovendien ook online het smakelijke hoevevlees aankopen en/of thuis laten leveren.

Bij alle leden van Resto-Frit kan je dan weer genieten van onze heerlijke varkenshamburger!

 

Het ei maakt ook deel uit van ons dagelijks menu. Hetzij eenvoudigweg in de pan klaargemaakt of gekookt, hetzij bewerkt in pudding, taart, pannenkoeken,…. Noem maar op. In België worden jaarlijks zowat 235 eieren per persoon verbruikt.

Het ei is een belangrijke bron van eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Maar het ene ei is het andere niet! De samenstelling van het kippenvoeder heeft een invloed op de vetten die we terugvinden in de eierdooier. De aanpak van HFA beïnvloedt de voedingswaarde van het ei door meer gevarieerd en kwaliteitsvol dierenvoeder. De kippen eten beter, en dat is ook goed voor jou.